Tervislik koolitoit

esmaspäev, oktoober 23, 2006

Reede

Reedel on meie koolieineks
"MEREKARBIKESTE SUPP" ja magustoiduks "RÕÕMUPANNKOOGID"









Kogus, g

Maksumus, EEK

Merikarbi-frikadellisupp

280/40

2.28/1.64

Täisterasai

40

0.44

Pannkoogid jäätisega

200/60

1.65/1.80

Piim

200

1.34

KOKKU

9,15

MERIKARBI-FRIKADELLISUPP

Kogus, g

Maksumus, EEK

Kartul

80

1.08

Porgand

10

0.20

Makaronid-merikarp

40

0.40

Puljong

160

0.60

Frikadellid

40

0.90

Valmis roa kogus

280/40

2.28/0.90

Lühike valmistamisõpetus: Puhastada ja keeta kartulid ning porgandid, makaronid keeta ja kurnata. Puljongis keeta frikadellid; lisada keedetud kartulid porgandid ja makaronid ning maitseained.Serveerida kuumalt.

Ligikaudne toiteväärtus ja maksumus

Energia, kcal

476,78

Valgud, %E

25,2

Rasvad, %E

16,63

Süsivesikud, %E

71,92

Kiudained, g

13,5

Vitamiin C, mg

13,6

Kaltsium, mg

207,7

Maksumus, EEK

9,15